“Եվրատեսիլ 2012”-ը, մրցույթի կանոնների համաձայն, կկայանա Ադրբեջանում: Հայաստանի Հանրային հեռուստատեսությունը, որը “Եվրատեսիլում” մեր երկրի պաշտոնական ներկայացուցիչն է, պետք է բավականին արագ որոշում կայացնի, մասնակցելու է արդյոք Ադրբեջանում կայանալիք “Եվրատեսիլ 2012”-ին: Եվ արդյոք կգտնվի՞ Հայաստանում մի արտիստ, ով խիզախություն կցուցաբերի եւ ելույթ կունենա Բաքվում բազմաթիվ ադրբեջանցիների առջեւ: Եվ վերջապես, արդյո՞ք սա հրաշալի առիթ չէ հակառակորդի երկրում, բազմամիլիոնանոց հեռուստալսարանի համար հնչեցնել իսկապես ազգային մի ստեղծագործություն: Bravo.am-ը խոստանում է առաջիկա օրերին զրուցել այյս թեմայի շուրջ հայ արվեստագետների եւ շոու-բիզնեսի գործիչների հետ: пока ждем решения
Согласно правилам Евровидение пройдет в Азербайджане! 1 Канал Армении должен в кратчайший срок дать ответ, будет ли участвовать Армения в 2012г. в Азербайджане. И найдется ли в Армении смелый артист кто решится поехать в Азербайджан, и перед многотысячной аудиторией(азербайджанцев) выступить. Bravo.am пообещал в ближайшее время поделиться с вами эти секретом.
Я бы отправил Reincarnation.Они правда на английском не поют, но они очень оригинальная группа и жанр Регги на сколько мне не изменяет память на евровидении еще не было.у них очень заводные и со смыслом песни.Я лично на данный момент за них.Как вы считаете?
Сообщение отредактировал Hamlet - Вс, 15.05.11, 15:17
Я бы отправил Reincarnation.Они правда на английском не поют, но они очень оригинальная группа и жанр Регги на сколько мне не изменяет память на евровидении еще не было.у них очень заводные и со смыслом песни.Я лично на данный момент за них.Как вы считаете?
ну не знаю, не в этом году.. эли лава ,будет Молдова возвращение